Tuesday, November 5, 2013

Veil and Shawl for Rent !!!!

Assalamualaikum semua...:)

Lame jugak rase x meng'update' blog ni...ok..busy kije + life after married kan...ok just straight to the point...actually aku sewa rent veil ngan shawl aku yg aku pakai mase nikah ngan majlis bertandang...baju pon mmg nak sewa but ade sikit adjustment nak buat so aku hold dulu tuk baju..boleh refer gambar ye kawan...


Warna : Peach dusty
saiz shawl : x igt tp rasanya besar sikit dri halfmoon biasa
saiz veil : extra plusminus 5cm sekeliling (xreti nak bagi ukuran sebonarnye..heheh..maap)
Material : Washable chiffon mmg lembut
Lace kat shawl ngan veil jenis soft border lace
Manik pon jenis kualiti...so far 2 kali pakai xde lak tanggal2 die nye coating...hehehe
Untuk sape yg plus size baju tu mmg boleh tp belum dibuka utk sewa lagi sbb ade adjustment sikit...akan di upate kemudian....heheeheh

ni skit lagi gambar apabila dipakai :)




Harga leh Pm saye nye FB atau emel je kat mira_hms@yahoo.com.my...heheheh

1 comments:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 
::::We are FriendS :::: Blogger Template by Ipietoon Blogger Template